Muziekvereniging Ontspanning Na Arbeid (ONA)

Komt het zien, horen en beleven !!!

 

foto van Chiem Boons.

Zondag 2 september van 13:00 tot 22:00

Boekweithof & Spelthof, Lage Mierde, Nederland

 

_________________________________________________________________________________

 

 

Muziekvereniging Ontspanning Na Arbeid (ONA)

Onze vereniging bestaat uit een groep muzikanten in alle leeftijdcategoriën. De harmonie bestaat uit ongeveer 20 muzikanten en de drumband heeft een bezetting van zo'n 10 enthousiaste slagwerkers.

Optredens
Als vereniging zijn wij aan het kijken hoe wij met de huidige bezetting de concerten en de opluisteringen in het dorp van diverse activiteiten zoals bijvoorbeeld carnaval, Koninginnedag, het inhalen van Sinterklaas en de avond 4-daagse kunnen opluisteren. 

Belangstelling

Verder zijn we altijd op zoek naar meer ondersteuning in onze bezetting. We willen graag alle inwoners van Lage Mierde en Hulsel die een instrument kunnen bespelen aanbieden om vrijblijvend een tijdje mee te komen spelen met ons. Ook oud-leden zijn van harte welkom om de nieuwe ONA te komen proeven!

De drumband repeteert op maandagavond om 19:30 en de harmonie op dinsdagavond om 19:30. Iedereen is welkom om een keertje binnen te lopen. Voor meer informatie kan altijd een mail worden gestuurd naar bestuur@muziekvereniging-ona.nl

Meer informatie en ook de komende activiteiten vindt u op de agenda van onze website: muziekvereniging-ona.nl. Of stuur een mail naar: info@muziekvereniging-ona.nl