Brabantse Kempen Onderneemt

Een eigen bedrijf starten?

Wil je een bedrijf voor jezelf beginnen in de Brabantse Kempen? Of ben je sinds kort al voor jezelf begonnen maar zit je met vragen als hoe kom ik aan meer klanten?  Of hoe presenteer ik mijn bedrijf ? Stichting het Huis van de Brabantse Kempen heeft het initiatief genomen een ondernemerscursus te organiseren voor startende ondernemers of ondernemers met uitbreidingsplannen om de veerkracht van de arbeidsmarkt in onze regio te vergroten.

In een 10 tal praktijkgerichte workshops worden onderwerpen als marketing, communicatie (waaronder ook het gebruik van social media), verkooptechnieken en –doelstellingen uitgebreid behandeld. Wat te doen met wanbetalers, risicospreiding en hoe dient een financiële verantwoording eruit te zien. Daarnaast organiseren we voor de deelnemers thema netwerkavonden

De cursus wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Noord-Brabant en de inzet van ervaringsdeskundigen. Hierdoor kan de cursus van 10 workshop en twee netwerkavonden worden aangeboden voor slechts € 250,- excl. BTW in totaal. De workshops worden gegeven door ervaren ondernemers. De training werd eerder succesvol gegeven aan 136 deelnemers in de Kempen.

De cursus start in het najaar van 2017 en de workshops vinden plaats op woensdagavonden van 19.00 - 22.00 uur.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met het Huis van De Brabantse Kempen, Paul Schellekens & Willeke van de Pol via het mailadres pschellekens@brabantsekempen.eu telefoonnummer 06-29056427 of via wvdpol@brabantsekempen.eu telefoonnummer 06- 11297554.

Direct aanmelden voor de cursus?
Stuur een mail naar info@brabantsekempen.eu met je naam, bedrijfsactiviteit en contactgegevens. Wij nemen dan contact met u op.

 

Praktijkgerichte cursus door professionals

De cursus Brabantse Kempen Onderneemt is uniek omdat ervaren ondernemers en ervaringsdeskundige uit de praktijk u leren een succesvol ondernemer te zijn. In een 10 tal praktijkgerichte workshops krijgt u inzicht in het schrijven van een ondernemingsplan en onderwerpen als marketing, communicatie, verkoop bevorderende technieken, organisatievormen, risicospreiding en financiën. Een aantal professionals kunnen we nu al noemen:

Paul Schellekens streekmanager bij het Huis van de Brabantse Kempen en oud-ondernemer zal enkele workshops verzorgen over marketing en geeft inzicht in je eigen bedrijf door een sterkte, zwakte, kansen en bedreigingen analyse met u te maken.

Ton Wouters zelfstandig ondernemer en (voormalig) directeur Particulieren en Private Banking van een grote bank zal enkele workshops verzorgen over sales, klantenbeleving en de afzetmarkt.

Joost Castelijns klantadviseur en accountant en Erik Gilden directeur Accountancy van een grote accountsonderneming geven advies over belasting voor starters, risicobeperkingen en inzicht in het opstellen van een externe analyse.

Niels van der Laak en Martien de Bruijn, accountmanagers MKB bij een grote bank gebruiken in hun workshop de cijfers als sturingselement en nemen o.a. het opstellen van een begroting, balans en de resultatenrekening door.

Daarnaast is er ruimschoots de mogelijkheid voor eigen inbreng en vragen welke tijdens de workshops behandeld zullen worden. 

 

 

Informatieavond cursus Brabantse Kempen Onderneemt 31 augustus 2017

Op 31 augustus 2017 organiseert stichting het Huis van De Brabantse Kempen een informatieavond over de cursus ‘Brabantse Kempen Onderneemt’. De bijeenkomst start om 19.30 uur bij het Pius X College, Tuinstraat 1 te Bladel. Bezoekers willen wij vragen zich aan te melden voor de informatieavond door een mail te sturen naar deelname@brabantsekempen.eu.

Meer informatie vindt u in deze flyer

Agenda

januari 2018
madiwodovrzazo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Volg Lage Mierde ook op

Zorg en Welzijn


Iedere donderdagmiddag 13.30-16.00
Ontspanningsmiddag in de Ster. 

Klik op het logo voor meer info

I love afval scheidenLevert u wit/bruin goed of electrische apparatuur in
bij de milieustraat? Meld dit dan op wecycle.nl/inleveren
Hiermee kunt u punten sparen en een financiele 
bijdrage voor projecten in Lage Mierde winnen! 

DIALOOGTAFEL

Columnist gezocht


Lijkt het je leuk om zo af en toe een stukje
te schrijven voor de website... Meer info
via >webredactie@lagemierde.info

Dorpsnieuws

Zie hier het dorpsnieuws door op het logo te klikken:

en het archief

Statistieken

3 bezoekers online
Vandaag: 7 unieke bezoekers
Deze week: 252 unieke bezoekers
Totaal: 32313 unieke bezoekers