Muziekvereniging Ontspanning Na Arbeid (ONA)

ONA SUMMER EVENT 2017

Op 24 & 25 juni organiseert muziekvereniging ONA i.s.m. Gilde St Sebastiaan op het veldje bij de kruising Gijsestraat/Vloeieind in Lage Mierde al weer voor de derde keer het ONA Summer Event.

Het zal geheel in het teken staan van het thema Hollywood Style en beloofd een muzikaal feest te worden met op zaterdagavond vanaf 19.00u en zondagmorgen vanaf 11.00u diverse optredens waaronder natuurlijk optredens van de harmonie en de drumband zelf.

Op zondag organiseert het gilde St. Sebastiaan in de buurt van het pleintje en de muzikale happening eveneens weer haar jaarlijkse rommelmarkt waarbij er dit jaar, geheel aansluitend bij het thema Hollywood Style, veel “shiny presents” te scoren zijn!

Waan je voor heel even in Hollywood en kom in het weekend van 24 & 25 juni naar het ONA Summer Event voor gezellige muziek en een “shiny presents” van de rommelmark op zondag!

 

 

 

 

 

Muziekvereniging Ontspanning Na Arbeid (ONA)

Onze vereniging bestaat uit een groep muzikanten in alle leeftijdcategoriën. De harmonie bestaat uit ongeveer 30 muzikanten en de drumband heeft een bezetting van zo'n 20 enthousiaste slagwerkers.

Optredens
Als vereniging treden wij, naast de gebruikelijke concerten, ook diverse keren per jaar gezamenlijk naar buiten zoals bijvoorbeeld met carnaval, Koninginnedag, het inhalen van Sinterklaas, maar ook voor serenades bij allerlei bijzondere gelegenheden in Lage Mierde en Hulsel, zoals bij 50-jarige huwelijken.

Belangstelling

Verder zijn we altijd op zoek naar meer ondersteuning in onze bezetting. We willen graag alle inwoners van Lage Mierde en Hulsel die een instrument kunnen bespelen aanbieden om vrijblijvend een tijdje mee te komen spelen met ons. Ook oud-leden zijn van harte welkom om de nieuwe ONA te komen proeven!

De drumband repeteert op maandagavond om 19:30 en de harmonie op dinsdagavond om 19:30. Iedereen is welkom om een keertje binnen te lopen. Voor meer informatie kan altijd een mail worden gestuurd naar bestuur@muziekvereniging-ona.nl

Meer informatie en ook de komende activiteiten vindt u op de agenda van onze website: muziekvereniging-ona.nl. Of stuur een mail naar: info@muziekvereniging-ona.nl